mandag 22. november 2010

Førjulsbakst




20. november, aller siste soldag i Eldhuset dette året


Vi må nok kåre oss selv til bakeriet med finest utsikt. Lørdag var, bokstavelig talt, himmelsk.

Vi planlegger førjulsbaksten, og starter med julebrød. Det baker vi alle bakedagene.

Krydderbrød og vørterkake kan i tillegg kjøpes fersk fra neste onsdag (1. des).


Onsdag 24.november blir det:
  • Kornbrød
  • Rug-speltbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Julebrød
  • Kanelsnurrer, skillingsboller, hveteboller


Vi kommer tilbake med plan for fredag og lørdag.
Siste bakedag før jul blir 22. desember. Legg gjerne inn bestilling.

Gaveide: Hvorfor ikke gi noen et ferskt steinovnsbrød i førjulsgave, og kanskje legge ved et gavekort på et nytt til senere bruk?

1 kommentar:

  1. I går hadde eg med meg en gutunge som ikkje hadde vorre i Eldhusbakeriet før. Der var smaksprøver på dagens bakst av "svensken". Han smurte på med smør og ei brunostskive. Det holdt ikkje med en smak. Fra baksetet i bilen på tur heim kom spørsmålan: "Va det ett grovt brød det æ smakte på?" Ja, det e det groveste ho bake. "E det sunt?" Ja, de grovaste e de sunnaste brødan. Det blei stilt ei lita stund før han sei, nærmast tel sæ sjøl: "Hm, og så va det bedre enn loff.."

    SvarSlett