Messa på Jennestad var en hyggelig opplevelse. Vi solgte mange brød og traff trivelige folk som smakte på varene våre og var fornøyde. Vørterkakene var lett å selge, mens krydderbrødene gikk litt tregere. Vi solgte jo en del av dem også, og er spente på tilbakemelding. Brødene som ble igjen har vi lagt i fryseren, så de er det fortsatt mulig å kjøpe. Ellers gikk det mye myslibrød, kornbrød og valnøttbrød. Vi er, som sagt, storfornøyde.
Onsdagsbaksten blir tradisjonell, men vi hopper over landbrød dersom ingen bestiller det før deigene lages i kveld. Istedet prøver vi på nytt "pain blanch", altså lyst surdeigsbrød.
Vi baker:
- Rug-/speltbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Sandbergbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Kanelsnurrer, skillingsboller, hveteboller og en prøveporsjon med wienerbrød
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar