Krydderbrødet er laget av en fin hvetedeig med sirup, krydder og rosiner, mens vørterkakene er grovere. De inneholder en del rugmel, mye krydder (bl.a. anis), og de er uten fett. Det første er mest kake, og den andre er mest mat, men begge passer godt med både brunost og kjøttrull. Vi selger disse på julemessa på Jennestad, søndag 7. november, og fra bakeriet i perioden fram mot jul.
Fredag baker vi:
- Rug-/speltbrød
- Kornbrød
- Italiensk landbrød
- Sandbergbrød
- Lyst sudeigsbrød
- Kanelsnurrer, skillingsboller, hvetboller
- Rug-/speltbrød
- Kornbrød
- Myslibrød
- Dansk rugbrød
- Krydderbrød
- Vørterkaker
- Småbakst
Til messa tar vi med:
Krydderbrød. vørterkaker, myslibrød, rug-/ speltbrød, sandbergbrød og knekkebrød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar