torsdag 4. november 2010

Krydderbrød og vørterkaker

Vi hadde en prøvebakst av disse på onsdag, og de ble fine og gode.

Krydderbrødet er laget av en fin hvetedeig med sirup, krydder og rosiner, mens vørterkakene er grovere.  De inneholder en del rugmel, mye krydder (bl.a. anis), og de er uten fett. Det første er mest kake, og den andre er mest mat, men begge passer godt med både brunost og kjøttrull. Vi selger disse på julemessa på Jennestad, søndag 7. november, og fra bakeriet i perioden fram mot jul.

Fredag baker vi:
  • Rug-/speltbrød
  • Kornbrød
  • Italiensk landbrød
  • Sandbergbrød
  • Lyst sudeigsbrød
  • Kanelsnurrer, skillingsboller, hvetboller
Lørdag baker vi:
  • Rug-/speltbrød
  • Kornbrød
  • Myslibrød
  • Dansk rugbrød
  • Krydderbrød
  • Vørterkaker
  • Småbakst
Det kan bli endring i planen, så det er lurt å bestille for å sikre seg. Bruk sms, det er enklest.

Til messa tar vi med:

Krydderbrød. vørterkaker, myslibrød, rug-/ speltbrød, sandbergbrød og knekkebrød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar